Välformade ögonbryn med microblad

Vill du kunna vakna upp på morgonen med perfekta ögonbryn?

Nu kan du utan att behöva stå en evighet framför spegeln och måla de, utföra Microblad. Microblad är en modern version som skapar en semipermanent tatuering av dina målade ögonbryn.Målet med behandlingarna är att skapa ett så naturligt utseende som möjligt med hjälp av tatuerade steck som liknar brynhårstrån på huden.

Microblad / 3D bryn

Microblad även kallat 3D/stråtekniken, är en kosmetisk tatueringsteknik som används för att ge människor utseendet av fylligare ögonbryn, man gör strå för strå, samtidigt som de upprätthåller en naturlig form. Behandlingen kan fylla i tunna eller ojämna ögonbryn, och det kan också bidra till att mörka ögonbrynsfärg om ögonbryns håret är extremt ljust.

Microblad kan också göra livet mer bekvämt. Men, microblad ersätter INTE smink, det förenklar endast vardagen. Vid kraftig sminkning kan det behövas att ögonbrynen fylls i lite. Istället för att spendera en massa tid på att forma och måla, så har du en form (mall) där som du enbart markerar lite.

 

Kombo Bryn (microblad + Skuggning)

Som microblad ersätter hårstrån, kan det inte ge dig den perfekta formen du letar efter jämfört med smink. Microblad ensam, kan se tomt ut i vissa fall om du har lite eller inga ögonbryn till att börja med, eller om du har väldigt grova hårstrån kommer microblad synas, vid dessa fall, rekommenderas kombo starkt, för ett mer naturligt och fylligare utseende, ögonbrynen blir mer definierade med kombo. Man skapar en skuggning på huden samt strån(microblad) som ger ett mer sminkat utseende illusionen av puder på ögonbrynen. Man skapar den perfekta formen och bakgrunden såväl som stråna.

Denna teknik rekommenderas speciellt för dem som har lite eller inga ögonbryn och dem med grövre bryn hår.

Med denna kombo-teknik får du det bästa av båda världarna. Denna kombinationsteknik fungerar bra på alla hudtyper.